Monday, 18 April 2011

TIGA BULAN BERSAMA FRAD DI SARAWAK

Eddy bukanlah seorang pedofilia, tapi nak buat macam mane, dah rezeki eddy dapat budak sekolah umur 15thn, 3 bulan di sarawak memang menyeronokan, mula-mula rasa malas je nak kesana, tapi nak buat macam mana kan dah kerja kena pergi sana, pergi sini.

Tiga bulan di sarawak rasa macam 3 minggu je, terima kasih eddy pada frad, budak iban yang cute yang sanggup melayan nafsu eddy sepanjang eddy di sana, walau pun frad pada mulanya agak kaku dalam seni bersenggama ini, berkat kesabaran dan tunjuk ajar eddy, akhirnya frad menjadi sex partner yang cukup memuaskan.

Berbekalkan badan yang slim, kulit yang putih ala-ala cina dan konek yang tak sampai 4 inci, frad boleh menjadi jantan simpana untuk sapa-sapa yang sukakan budak under age, nanti eddy tunjukan gambarnya pada uols semua.

Pada mulanya frad malu-malu bila eddy mintak dia naked bersama eddy, tapi dek aura filem blue, akhirnya frad naked juga, bermula dari sentuhan romantis hinggalah kucupan sayang, akhirnya dapat juga eddy merasa konek frad yang cute dan comel tu, frad ni orang iban, so dia memang tak bersunat, apa yang menariknya, kulup frad ni panjang betul, uols bayangkan lidah eddy boleh masuk separuh dalam kulup dia. tapi eddy tak dapat main dengan dia pada malam pertama tu, apa pun eddy puas, eddy dapat sedut cum anak teruna ni dan dia pun tak ada masaalah untuk telan cum eddy.

Malam ke2 frad datang lagi, ikutkan hati, memang eddy nak fuck budak ni, tapi di sebapkan esok pagi eddy ada meeting besar so malam itu kami ringan2 je, ringan pun tak ringan juga la, kami buat body to body massage, eddy cum sekali dalam mulut dia dan frad cum 2 kali dalam mulut dan atas badan eddy. akhirnya kami tidur naked atas lantai dengan badan kami berlumuran baby oil.

Hari ke3 sebelum balik kerja, eddy singgah 7e untuk beli durex lube, eddy tak beli kondom pun, takan lubang virgin nak pakai kondom, tak best la ye tak? bila semua dah standby malang la pulak, frad tak dapat datang malam tu, dia ada hal dengan famli dia, so melancap je la malam tu.

Hari ke4 pun frad telefon kata tak boleh datang.

Hari ke5 masa eddy lepas mandi, tetiba ada orang bell, eddy tangok frad datang, fuhh.. punya lah happy yang lagi buatkan eddy happy bila frad terus terkam eddy dan kita orang kiss depan pintu dan pintu tu tak sempat eddy nak tutup pun. apa pun eddy suruh frad mandi dulu, cuci bersih-bersih, mula2 dia tak nak, katanya dia dah mandi kat umah, tapi eddy pujuk dia dan eddy kata kita mandi sekali, terus dia masuk bilik telanjang dan masuk shower. sebenarnya dalam shower tu kami bukan mandi sangat pun, beromen je lebih, dua2 dah tegang, so eddy dukung frad dalam keadan badannya masih basah terus ke atas katil, eddy terkam konek frad yang cute miut sampai dia cum dalam mulut, kita orang rest kejap sambil tengok cerita blue corbin fisher, tampa eddy suruh, frad hisap konek eddy, macam nak meletup rasanya, tapi eddy tahankan rugi kalau cum dalam mulut frad, eddy nak cum dalam ass dia, masa dia hisap tu, tangan eddy mula la cucuk pelan2 ke ass dia, respond dia seolah-olah dia mengizinkan, so eddy tanya dia, boleh ke? tapa menjawab frad angguk dan senyaum, so apa lagi, doggie style la, tapi tak boleh rough sangat, budak ni virgin lagi, eddy sapu durex lube ke ass dia dan tekan pelan, dia punya merengek tu yang buat eddy lagi stim, memang betul la, budak under age punya ass ni memang best, korang patut cuba, hee...hee... dia punya kick lain macam, malam tu 2 kali air mani eddy tumpah dalam ass frad dan bermula malam itu juga, frad jadi bini eddy untuk masa 3 bulan.

Terus terang cakap, frad ni kuat nafsunya, pernah sekali tu kami tidur telanjang, tiba-tiba eddy rasa konek eddy rasa macam kena kemut, bila eddy buka mata, eddy tengok frad dah masukan konek eddy dalam ass dia dari atas, so kami pun main lah sampai ke siang, masuk bulan kedua eddy di sarawak, frad dah duduk sekali dengan eddy, mak bapak frad pun tak kisah tapi mak bapak dia tak tahu la anak dia dah kena fuck, kami duduk serumah macam laki bini, eddy buat satu rule, kalau duduk kat rumah mesti pakai seluar dalam je dan budak frad ni setuju, tapi rule tu tak lama, eddy buat rule baru, masuk je rumah mesti naked, mula-mula frad bantah, katanya sejuk, tapi akhirnya dia ikut jugak. korang bayangkan hari-hari telanjang dalam rumah, maknanya hari-harilah kami main, kalau tak main pun mesti air mani kami keluar juga, sampai sakit-sakit pinggang, lutut dan bontot. eddy ni adil orangnya, bukan eddy je yang fuck ass frad, tapi eddy bagi jugak frad fuck eddy, sepanjang 3 bulan eddy dan frad fuck, hanya boleh pancut dalam ass dan mulut je, tempat lain tak boleh, ini rule yang di persetujui oleh kami berdua.

Pernah senior engineer eddy si von mat salih giler dari belanda ni nak try frad, tapi eddy tak bagi beb, mana boleh, ini barang baik punya, lagi pun von ni punya konek besar, kalau dah bolos lubang frad mana nak syok lagi kan? lagi pun eddy ada sebulan je lagi kat sarawak ni, eddy nak pakai sampai puas dulu, tapi sehari sebelum eddy balik ke kl, kami buat three some dengan von, menjerit-jerit frad kena fuck dengan von mat salleh gila tu, eddy pun teruk juga kena fuck dengan von, tapi yang tak syoknya bila eddy fuck von ni, lubang dia dah besar sangat, si von ni kalau uols nak tau, dia ada sex partner kat rumah dia kat belanda, sexpartner dia ni ladyboy negro, konek negro uols tau la kan besar mana.

Sekarang ni frad jadi jambu si von tu, tak tau la apa nasib frad dah besar mana lubang ass dia, tak tau la bila eddy boleh jumpe frad lagi, pasal sekarang ni eddy dah kena transfer ke vietnam mula bulan dua ni, tapi kenangan eddy bersama frad memang tak boleh di lupakan, kadang-kadang kalau tengah horny tu, eddy tengok la balik video aksi-aksi kami berdua yang sempat eddy rakam.

Ending, frad u r the best sex partner.

1 comment:

  1. [x_x] Semua Serba Dewasa
    [x_x] Foto Cewek Toket Gede Banget
    [x_x] Kumpula Foto Cewek ABGT Toket Gede
    [x_x] Cewek Montok pake Lingerie

    [x_x] Foto Bugil cewek Jepang
    [x_x] Kumpulan Foto Ngentot Nungging
    [x_x] Foto Bugil Tante Toket Gede di Kamar Mandi

    Koleksi foto-foto bokong yang seksi, semok, sekdut, montok dan bahenol<

    koleksi bokep ngentot memek cewek bugil yang seru dan panas

    [x_x] Pantat Montok Memek Tembem
    [x_x] Cewek Jepang Bugil Hot Di kamar Mandi
    [x_x] Foto Susu dan Pantat Montok Tante Seksi
    [x_x] Foto Susu Montok Cewek ABG SMA
    [x_x] Foto Tante Bugil Narsis


    [x_x] Foto Pantat Seksi Montok
    [x_x] Tante Putih Seksi Mulus
    [x_x] Cerita Dewasa Ngentot Sama Tante Evi


    Gadis bugil lalatX ngentot memek di kamar mandi
    gadis bugil seksi surabaya bispak mau ngentot meme
    Mulusnya Susu ini siap untuk di emut, info cewek telanjang yang mau ngentot memek
    Koleksi photo cewek Kalem dan Mulus Lagi Telanjang Full Pic
    [x_x] Foto Tante Toket Gede Montok
    [x_x] Foto Manis Cewek Jepang Hot Bugil



    Koleksi Toket Besar dan Bulet dengan Puting Merah menantang
    Video Gadis Bugil Memek Lagi Ngentot Sama Bule
    Foto Hot - Cewek Jepang Telanjang Pamer Memek Indah
    ABG sekarang suka Upload Susunya sendiri lewat HP


    Foto HOT | Cewek Narsis Cantik Bugil di Facebook,Cewek Masturbasi Pakai Jagung Rebus
    Berpose menantang sambil pamer memek
    cewek panggilan jakarta buat ngentot memek semalam


    abg bugil
    foto cewek facebook cantik
    cewek abg ngemut kontol besar

    foto cewek abg pamer memek sempit perawan
    foto cewek masturbasi pakai jagung dan sex toy
    gambar / foto vagina perawan
    tante girang doyan kontol
    gambar / foto vagina montok
    gambar / vagina / memek / meki / gawok



















































































































    ReplyDelete